Lámpás Tini Klub

10-14 éves

tinik

Két hetente

hétvégén

Már több helyen is

Budapest, Dömös, Eger

A tinédzser korban egy nagyon izgalmas időszakon mennek keresztül a gyerekek. Éppen ezért úgy látjuk nagyon fontos, hogy teremtsünk számukra egy olyan teret, ahol kötetlen, vidám keretek között találkozhatnak, és szőhetnek barátságokat hasonló értékrendű fiatalokkal. 
Ezért hozzuk létre a Lámpás Klubot, ahol sok vidám játék mellett elő fognak kerülni a tinik fejlődése szempontjából fontos témák is mint például: a barátság, önértékelés, döntések, felelősség, függőségek, stb. Ezeket a kérdésköröket pedig mind Isten Igéje, a Biblia tükrében fogjuk megvizsgálni.
A tini órák nem „iskolás” módon zajlanak. A szeretetteljes, vidám hangulatban a fiatalok szinte észrevétlenül ismerhetik meg a Biblia tanításait, és ezen keresztül a Mindenható Istent.
Szeretettel várunk minden 10-14 éves lányt és fiút (felekezeti hovatartozástól függetlenül), aki:
  • szeretne többet megtudni Istenről,
  • keresztény közösségre vágyik,
  • beszélgetne az élet apró és nagy dolgairól,
  • feltenné a kérdéseit egy biztonságos közegben,
  • szívesen játszana egy jót,
  • BIKA élményre vágyik.

Szervezők

LÁMPÁS KLUB

A szervező csapat főként a Magyarországi Keresztyén Testvér Gyülekezetekhez tartozó lelkes önkéntesekből áll. A BIKA tábor keretein belül már több mint 10 éve foglalkozunk tinikkel, fiatalokkal, de úgy érezzük, hogy a tábori találkozás nem elég. Elhívásunknak érezzük a fiatalok felé való szolgálatot, hogy kísérjük őket útkeresésükben – és Isten felé vezessük őket.

Szervezeti hátterünket a Horgony Keresztény Ifjúsági Egyesület adja.

Küldj üzenetet nekünk!

Elérhetőségeink:

Telefon:

Takács Erika: +36/30 396 2874

Email cím:

lampastiniklub@gmail.com

Lámpás BUDAPEST

Lámpás DUNAKANYAR

Bezárás